Özel Arama



01 Kasım 2008

TUI'nin dünyanın en iyileri listesine Türkiye'den 13 otel girdi

TUI'nin dünyanın en iyileri listesine Türkiye'den 13 otel girdi




Dünyanın önde gelen tur oheratörlerinden TUI'nın dünyanın "En İyi 100 Oteli"i listesine Türkiye'den giren 13 otelin 11'i Antalya'da 2'si de Muğla'da bulunuyor.
ANTALYA - Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen tur operatörlerinden olan TUİ, 2007 yılının "En İyi 100 Otel"ini belirledi. Dünyanın en iyileri listesine Türkiye'den 13 otel girdi. 2006'daki listede 11 Türk oteli yer almıştı. İlk 100 arasına giren otelin 11'i Antalya'da 2'si de Muğla'da bulunuyor.
Dünya genelinde yaklaşık 10 bin otele milyonlarca turist gönderen TUI, her yıl müşteriler arasında yaptığı anketle dünyanın en iyi 100 otelini seçiyor. Müşterilerin anket formuna verdikleri cevaplara göre oteller, mutfak, animasyon, servis, personel, çevre gibi kriterler göz önüne alınarak değerlendiriliyor.


Fethiye Hillside Beach Club

TUI'nin geleneksel "En İyi 100 Otel" listesine Alanya'daki Delphin Deluxe Resort Oteli aralıksız 5 yıl girerken bu yıl en iyiler arasında Fethiye'deki Hillside Beach Club ilk kez yer aldı.


Sarıgerme İberotel Park Otel
Daha önce listeye 4 yıl üst üste giren Muğla Sarıgerme'deki İberotel Park Otel, 2006'da yer bulamadığı en iyiler listesine 2007'de geri döndü.

TUI’nin en iyi oteller listesine bu yıl ülkemizden 3 tesis daha girdi. Sheraton Voyager, Golden Coast, Delphin Palace tesisleri de bu yıl ilk defa en iyiler arasında yer aldı. Geçen yıl ilk 100 içinde yer alan 4 tesis ise bu yıl listede yer alamadı.

TUI’nin listesine giren otel sayısı, 2004 yılında bu yana 21’den 11’lere gerilemiş bulunuyor.

Dünyanın en iyi ilk 100 oteli arasına giren Türk otelleri ise şöyle sıralanıyor:

Barut Hotel Lara Resort Spa & Suıtes

Barut Hotel & Appartements Cennet
Hotel Melas Resort
Hotel Sunrise Queen
Amara Beach
Golden Coast
Cornelia Deluxe
Robinson Club Nobilis
Delphin Deluxe
Delphin Palace
Sheraton Voyager Antalya
Hillside Beach Club
İberotel Sarıgerme Park


Barut Hotel Lara Resort Spa

0 Comments: