Özel Arama



30 Nisan 2007

Hangi Parfüm Ne Zaman Kullanılmalı?

Hangi Parfüm Ne Zaman Kullanılmalı?


Güzel kokmak isteyip, hangi kokuyu ne zaman kullanacağına karar veremeyenler, bu haberi okusun.

Güzel kokmayı ve kokusuyla hatırlanmayı kim istemez? Bunun için piyasada pek çok alternatif bulunuyor. Hediyelik, günlük, gecelik, spor sırasında ya da sonrasında, ne zaman hangi kokuyu kullanacağınıza karar vermekte zorlanıyorsanız sizin için seçtiklerimize göz atabilirsiniz.


Spor sonrası mis olmak için
Body Shop'un, adını İtalyan prensesi Neroli'den alan yeni parfüm serisi Neroli Jasmin, hem baharat hem de çiçek kokularını sevenleri memnun edecek. Yasemin, portakal çiçeği, sandal ağacı ve vanilya kokularının karışımından oluşan seride bulunan Neroli Jasmin Body Mist, cildi nemlendirme özelliğine de sahip. Yağsız formülü ve hafif kokusuyla özellikle spordan sonra rahatlamak ve tazelenmek için ideal. Neroli Jasmin vücut misti (100ml.) 23 YTL ve bütün Body Shop mağazalarında.

Genç ve rahat erkeklere göre bir hediye
Armani Code, Giorgio Armani'nin yıldızlar için tasarladığı gece kıyafetlerinden esinlenerek yaratılan bir parfüm ama sıcak kokusuyla hem gece hem de gündüz kullanımı için uygun. Berrak turunçgiller ve narin Akdeniz çiçeklerinin enerjik kokusundan oluşan parfüm şık bir hediye olabilir. Armani Code'un 125 ml'lik yeni boyunun fiyatı 229 YTL.

Günün her saati için
Hem kadın hem de erkek için ayrı ayrı setleri olan Equal serisi parfüm, deo roll-on ve dep-stick'ten oluşuyor. Ambalajı yenilenen Equal'ın erkek parfümünde lavanta ve bergamot ağırlıktayken, kadın parfümünde portakal, çam ve elma kokuları ön plana çıkıyor. Özellikle deodorant grubu, hafif ama kalıcı kokuları ve cildi tahriş etmeyen formülüyle günlük kullanım için çok uygun. Equal serisinde 50 ml EDT 23 YTL, 100 ml EDT 27 YTL, deodorant 4,8 YTL, deo roll-on 3,6 YTL ve deo - stick 4,25 YTL'den satılıyor.

Genç kızların değişken ruh halleri için
Hunca'nın genç kızlar için tasarladığı parfüm serisi Fun, Cool ve Sexy olmak üzere üç kokudan oluşuyor. Sekiz saat kalıcılığı olan parfümler renkli metal kutularda satılıyor. Genç kızların iç dünyasını yansıtan parfümler kadar kalıcı kokularıyla deodorantlar da günlük kullanım için ideal. She parfümler 16 YTL'den, deodorantlar ise 3.95 YTL'den satılıyor.

Hem bakım hem koruma
Dove klasik ve Fresh Touch deodorant serileri, terlemeyle savaşırken aynı zamanda koltuk altı bakımını da yapmak isteyenler için birebir. Dove mavi serinin kremsi kokusu gün boyu yumuşak koruma sağlarken, yeşil renkli Fresh Touch serisi ferahlatıcı kokusuyla gün içinde enerjinizi korumanıza yardım ediyor.

Süslü bakım için
Nivea Pearls deodorant serisinde sprey, roll-on ve stik deodorantlar bulunuyor. Kremsi dokusu ve hafif kokusuyla Nivea Pearls, gün boyu koruma arayanlar için varlığını belli etmeyen ama etkili bir deodorant. 3.99-4.99 YTL fiyat aralığına süpermarket ve parfümerilerde bulunabilir.

Tasarım da koku kadar önemli
Eski parfüm şişelerini andıran şişesiyle Oriflame Miss O, kullanması keyifli bir parfüm. Çiçek ve meyve kokularının karışımından oluşan bu parfüm, hem gece hem de gündüz kulanımı için uygun. Greyfurt ve bergamot karışımıyla enerji yansıtan Miss O'nun son notalarında bulunan sandal ağacı kokusu ise özellikle romantiklerin çok hoşuna gidecek. Oriflame Miss O'ya ocak ayında 43.40 YTL'ye sahip olabilirsiniz.

0 Comments: